Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

SAFAT försvarar färgerna på VM i Reunion

idrottiforsvaret

Under 4-6 dygn kommer VM i adventure racing att avgöras på franska ön Reunion. SAFAT, vårt eget lag deltar med Johan Hasselmark, K3, som lagkapten och på den betydelsefulla platsen som navigatör hittar vi rookien i sammanhanget Oskar Svärd, Ing2. Oskar har som de flesta vet firat stora framgångar i Vasaloppspåren och i Tiomila sammanhang. Vi tror han blir en utmärkt ersättare till skadade John Karlsson som denna gång står för rapporteringen från tävlingen. Som tidigare med ansvar för logistik och sjukvård i laget återfinns Malin Hjalmarsson, LG. På ”sherpaspositionen” i laget skulle Emil Dahlqvist, LG, funnits men han har tvingats lämna återbud i ett sent skede pga. hälseneproblem, som ersättare kliver Samuel Clark in, en stark resurs som stöttat laget tidigare.

Tävlingarna startar med en kortare prolog på onsdag den 7 där startordningen sätts. Från den 8 november går det att följa tävlingen live via denna länk.

Sugen redan nu på vad som väntar – klicka här!

Foto: RAID in France/Simone

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *