Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

FMTK firar 1 år!

idrottiforsvaret

Det har nu gått ett år sedan Försvarsmaktens träningsklubb, FMTK lanserades och succén har varit stor. Förutom det stora antalet nedladdningar av appen har även responsen från användare varit positiv. Att appen dessutom vunnit pris  både gällande reklam och för träningsinnehåll känns ju naturligtvis jättekul. Podcasten hade många lyssnare och var uppskattad, den kommer nu startas upp igen under våren så håll uppsikt efter nya avsnitt. I länken nedan hittar ni lite mer statistik och annat och om ni följer oss på instagram  kommer ni få ännu mer info  om hur det första året  med FMTK sett ut

FMTK 1 år!

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *