Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Världen tuffaste tävling, VM i Mutisport till ända!

idrottiforsvaret

Koalabjörnarna hänger likt en extra ryggsäck på atleterna genom djungeln och ideligen ligger det metertjocka ormar över stigen som de tvingas att hoppa över, de vet att det bara är hallucinationer men de måste ändå ta den inre kampen, Det är naturligt det som händer och ett tydligt tecken på sömnbrist. De tävlande har varit i gång i drygt 104 timmar med så lite som 3,5 timmes sömn sedan starten i torsdags. Men nu är kampen över. De har under samma tid förflyttat sig 620 km, en sträcka som avskräcker även med bil. Vårt lag, SAFAT, fick denna gång lämna pallen för andra lag under årets världsmästerskap i adventure racing. Fjolårets tredjeplats var inte möjlig att försvara då en elakartad magbacill hembesökte samtliga lagmedlemar med energidränering som följd. Att ändå hålla jämngod fart med topplagen vidimerar det erkännande som laget redan fått under sitt tredje år tillsammans.  Nu väntar materielvård och erfarenhetsregistrering inför nästa års utmaningar. Vi låter här John och Malin summera årets VM.

 

 

#idrott och tävling#swedisharmedforces#SAFAT#idrottiforsvaret#multisport#arworldseries #xpdar

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *