Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Sista dygnet har börjat i Multisport-VM

idrottiforsvaret

Det är arla morgonstund, dimman över floden Shoalhaven river börjar så sakta att luckras upp. Likt en pil i sakta gemak skjuter SAFATs kajak fram genom vattnet. Solljuset är en angenäm bekantskap då oron över vad som omger dem utan att se något efter de många timmarna i mörker nu tynar bort. De tävlande går in i sista dygnet.

Gårdagen innehöll spännande orientering i ett grottsystem där det tidvis krävdes en rejäl utandning för att ta sig igenom, inget för den matskadade. Det var en relativt lugn dag igår med bra möjligheter till att ladda batterierna inför avslutningen.

Vårt team har tyvärr drabbats hårt av magproblem och i praktiken är det bara Johan som klarat sig. Att inte få behålla maten är helt avgörande för att kunna hålla ett bra tempo. Men vi ska komma ihåg att det är 80 lag bakom dem. Vi har förhoppning om en avslutning som kan ge dem en topp tionde plats. Det sista dygnet innehåller en krävande cykling på ca 10 mil och 1900 höjdmeter varefter de rullar hem med den sista etappens 18 km löpning.

Se hur det går via livelänken: http://live.arworldseries.com

 

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *