Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Nu har VM i Multisport startat

idrottiforsvaret

Det senaste dygnet har de tävlande väntat, fipplat med grejor, ätit, fipplat lite mer, väntat ännu mer under regntunga skyar. Men lagom till starten idag kl 12.30 lokal tid sprack vädret upp samtidigt som de tävlande fick släppa lös sina krafter. 390 tävlande fullkomligt sprintade mot stranden och det kajakmoment som inledde årets världsmästerskap i multisport. Ett startfält som till såväl mängd som till kapacitet är det största och bästa multisportcirkusen kunnat visat upp någonsin.  4-5 fem dygn väntar nu de snabbaste lagen och bland dem har vi förhoppningar att finna ett par svenska lag. Följ utvecklingen live på: http://live.arworldseries.com 

Sverige representeras bland annat av SAFAT och så här sa Lagkapten John Karlsson strax innan start

Några ord från lagkapten

 

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *