På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Nu startar vi en idrottsblogg!

idrottiforsvaret

Välkommen till Försvarsmaktens nya blogg ”Idrott i försvaret”.

Det finns idag en stark, positiv och snabbt växande idrotts- och träningskultur i Försvarsmakten. Bloggen ”Idrott i Försvaret” ska vara en inspirationskälla och lyfta fram  den verksamhet Försvarsmakten bedriver inom idrotts- och friskvårdsområdet. Genom  bloggen och andra sociala medier vill vi öka engagemanget för träning och friskvård bland våra medarbetare i Försvarsmakten. Samtidigt vi vill väcka intresse bland idrottsintresserade även utanför Försvarsmakten för den omfattande idrottsverksamhet som Försvarsmaktens personal genomför på både motions och elitnivå.

På bloggen ”Idrott i Försvaret” kommer det att publiceras dagböcker och blogginlägg från enskilda idrottare och medarbetare i samband med träning och tävling. Dessutom kommer större insatser vid större nationella och internationella tävlingar där svenska militära idrottare och lag deltar att uppmärksammas.

Väl mött på bloggen ”Idrott i Försvaret” 

 

Överstelöjtnant Lars Gerhardsson

Chef för Försvarsmaktens idrotts och friskvårdsenhet

 

 

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *