På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här
Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

Preliminära resultat Vi gratulerar Emil Åkermark, MRN och Alexander Juhlin, P4 som stod pall för trycket i respektive klass. prel-ind-resultat-ak5-hemmabana-2022-rps-18.pdf prel-ind-resultat-ak5-hemmabana-2022.pdf

Preliminära resultat omg 2, ej komplett. finalomg-2-ind.pdf finalomg-2-rps-18-ind.pdf

Då är det dags för årets finalskjutningar, AK5. Här kommer resultat att presenteras efterhand. Vi hoppas att slutresultat kan presenteras idag kl 1600.

Här kommer slutliga resultatlistor för skytte hemmabane tävling 2021. Alla resultat är preliminära tills vi fått in alla protokoll. resultat-skyttetavling-2021-prel-kl-210624.pdf RES..Rödpunktsikte -18  

Resultaten kommer redovisas så snart vi har korrekt slutresultat. En korrigering kopplat till vilket riktmedel som används måste ske manuellt först och resultatlistan slutgranskas.

Dags för finalskjutning i Hemmabanetävling  skytte. De 10 bästa på respektive OrgE deltar. Tävlingen pågår mellan 1300-1500 den 23 juni. På den här bloggsidan kommer ni kunna följa tävlingen,  då...

Nu är slutresultat inne, så långt vi kan komma idag. Vi får avvakta en kvalitetssäkring för att kunna ge er det slutliga resultatet till veckan. Bifogar även bilder på topp...

Här kommer ett prelimärt slutresultat (30 bästa resultatet). Obs per kl 1453. Bifogar även en filmsnutt från skjutvallen för MRM, Falun. Så här går det till   Vi återkommer med...