Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Premiär

gronsak

Alla är väl less på corona vid det här laget. Det är knappt så att ordet ens vill infinna sig på mitt tangentbord. Jag vet inte vilken övning i ordningen som blivit inställd, jag får vara glad att jag är frisk. Bekymrad över rekryter som missar delar av sin utbildning eller slutövning.
Det är värre.

Det ser ut som utbildningen inom Skogsbrandsbekämpning, som jag ska instruera i, kommer gå av stapeln. Det är något att se fram emot.

Premiär för ljudboken idag.
Jag vet att jag kommer bli hårt ansatt, även om orden är skrivna med omtanke.
Det är bara att hålla i sig.

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.