Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Försvarsmaktens finaste tatuering

gronsak

Jag är jättenöjd med tatueraren
Viktor Westbergs konstnärliga och detaljrika arbete. Många soldater har en och annan tatuering, men jag tror min är något lite över det vanliga.

Min kollega Fia som är soldat på LSS såg min tatuering (kanske svår att missa). Hon är också en mycket duktig och kreativ fotograf. Så när vi fick tillfälle så tog vi några bilder.

Titta gärna in på flera av Fias bilder på Wirenborgs foto

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.