Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Aurora

gronsak

Där det fanns tillfälle och mobilen fick vara med, tog jag några bilder under Aurora.

Alltså Aurora 2017, ett sådant inlägg har faktiskt inte kommit än. I år blev det ingen övning och mycket annat spännande har ställts in, så varför inte se tillbaka en stund.

För er som undrar varför jag stått i ett kyrktorn (som så klart inte syns) och fotat en tom bro eller varför en vacker kristallkrona finns med, så kommer nog historien bakom tids nog.

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.