Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Vilken riktning

gronsak

Vill jag jobba i Försvarsmakten?

I takt med att hjärnan explosionsartat expanderat i civila studieuppgifter, börjar jag att ifrågasätta det som jag trodde var självklart.

Samtidigt kompletterar mina nyfunna civila kunskaper ypperligt de militära.

Tråkigt nog är lönen betydligt högre civilt för en tjänst som ligger i linje med de nya kunskaper som jag förvärvat. Men lönen är inte allt, så enkelt är det inte. Arbetsmiljön, kollegor, uppgifterna.

Jag behöver inte skynda.
Tids nog kommer det att klarna.

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.