Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Godkväll Furir

gronsak

En kväll kände jag att jag inte nått hela vägen fram. Det hade varit mycket att göra, bråda dagar med många omfallsplaneringar. Jag satt ensam och reflekterade över min utvecklingspotential och det fanns mycket som jag inte var nöjd över. Då peep det plötsligt till i mobilen, jag läste förvånat rad för rad. Jag hade fått ett samlat sms undertecknat alla mina kvinnliga rekryter.

Ibland funderar jag på varför jag älskar att utbilda och utveckla rekryter. Det är för att de ger så mycket tillbaka. Jag utvecklas själv genom att lära ut och jag vill att alla ska känna sig inkluderade och komma i mål med sin utbildning. Jag ger allt och jag ser att det ger otroligt mycket tillbaka.

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.