Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ett inlägg blir till!

gronsak


Årets sista nummer (nr 8) av Officerstidningen... tillsammans med Ebba på sidan 14, där är ju jag!

Jag har varken Facebook, Instagram eller Twitter, den här bloggen är mitt fönster mot världen utanför. Mitt skrivande är en ventil när sagoboken är läst och barnet är nattat. Jag älskar mitt arbete och det händer mycket både här och där, händelser jag vill dela med mig av och tankar jag vill belysa.

Vad gör en svensk soldat åtta timmar om dagen?

Vissa inlägg får vänta länge på att jag ska publicerar dem, medan andra blir snabbt till som en reaktion av något omedelbart jag vill få ur mig.
Alla inlägg läses igenom av en egen liten ”åsikts panel”, innan de landar ute bland era ögon. En kvinna som arbetar på en tidning korrekturläser – det kan ta några timmar, ibland kommer inlägget ut först och rättas i efterhand, min plutonchef får komma med sina åsikter, jag läser sedan inlägget högt för en anhörig för att veta om det ”låter” bra och efter det kan även 1-3 till läsa/höra inlägget innan det slutligen publiceras. Min egen lilla ”tomteverkstad”.

 

Personlig blogg

Jag är inte bara soldat - jag är en ensamstående mamma också. Envis av minsta måttet, men släpar allra helst runt på en grg.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓