Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

DAG 44

gmuf21

Ja ni, tisdag idag! Vi har fokuserat på larm minor idag, och diskuterat olika poster som vi kommer lägga till nästa vecka när vi ska ligga ute i fält 3 nätter. Vi har fått sätta upp minor och ta ner minor, gick riktigt bra var inte så svårt! Efter lunch var det examination i TOS, sätta tournique på stridskamrat. Jag tog permis några timmar för att göra ett ärende så kunde inte vara med på det tyvärr, hörde att det gick bra för dom allra flesta, i alla fall alla i min tropp 🙂 Efter middagen hade vi vår älskade vapenvård, jag klagade inte idag då jag inte hann avlossa några skott med mitt vapen så jag hade en minst sagt bra start till vapenvården 🙂

2014-09-30 19.36.53

2014-09-30 19.36.22

Här sätter Yliperttula och Löfström upp en mina.

2014-09-30 19.35.04

Här är min mina som jag satt upp!

2014-09-30 19.37.45

Här ”snubblar” Löfström över snubbeltråden till minan..

Märkte att de bara går att lägga upp filmer som är typ 4sek, (säkert inte alla som kan se den jag lagt upp nu heller) jag ska fixa ett Youtube konto som jag kan lägga upp på istället och lägga in här, inte vill man ju se filmer som är 4 sekunder.. Detta ska åtgärdas mest troligt imorgon:-) Sovgott!

Personlig blogg

Här följer ni mina 90 dagar i gröna kläder på Norrbottens Flygflottilj F 21 i Luleå, har jag vad som krävs? Följ min historia här och få en helhetsbild av hur det är i det militära..

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *