Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Att skriva blogg har sina sidor

frivilligt-frivillig

Att skriva blogg har sina sidor. Det är jag helt och fullt medveten om.

Att välja sida på det där myntet – det är inte svårt för min egen del.

Det kan få följder som jag inte har den blekaste aning om, för det gör att en del människor måste ta ställning å sin sida: antingen försöka tänka efter vad det jag skriver innebär, betyder, och själv sedan visa att det är det valet man gjort – eller den andra sidan, att välja kritik och säga åt mig att detta borde jag inte ha gjort om jag tänker på mitt eget bästa.

På mitt eget bästa. Är det DÅ det är dags, att tänka på en persons bästa, när det funnits anledning att skriva ned och berätta om saker som inte varit bra?! Är det för att någon är orolig över att något tas upp som de helst skulle vilja se blev fört bakom ljuset? Eller hur ska jag tänka?

När jag satt på planet hem från en av kurserna jag gått, hade jag en yngre kursdeltagare bredvid mig, som mådde riktigt riktigt dåligt efter allt som hänt på kursen. Någon glömde tänka på hennes bästa, medan det fanns tid. Nu har hon hämtat sig lite, och orkar kanske skriva mail till inblandade om det som hände. Flera månader efteråt.

Jag är skapt så där så jag ofta väljer den sidan av myntet där jag visar att jag tar ställning. Det kanhända att det inte blir för mitt eget bästa. Så kan det vara här i världen!

Personlig blogg

Frivillig i Försvarsmakten:
Bilkårist. Fordonsförare som insatssoldat i Hemvärnet. Allmäninstruktör. Högvakt i frivilligpoolen under 2012.

Många kurser, många tankar.

En del lovord till det jag tycker är och har varit bra, kritik och en och annan känga till det som inte går in under kategorin bra.

Låt mig ta ordet VÄRDIGHET i min mun.
- Du får också gärna vara med och smaka.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *