Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Föreställningen Livet; efter paus

frivilligt-frivillig

Den 3 mars fyller min pappa år. Någonstans finns han. Och fyllde 75 år.

Jag tror vi fick ett julkort till jul. Jag minns inte när han ringde senast.

Efter att ha blivit avvisad en gång för mycket, fick jag tvinga mig själv att inte lägga energi på att få dåligt samvete för att jag inte hör av mig. Visst har kommunikation två vägar, så är det. Och det känns vidunderligt konstigt att tvinga sig själv att göra ett sådant val.

Min pappa har aldrig någonsin sagt orden ”Jag älskar dig”, till mig. Visst hade han ett hårt liv själv, när han växte upp. Men jag lär mig ju, och påminner mina barn, om att jag älskar dem. Kanske ändå för sällan, men dock. Så även han har ett val, och har alltid haft det.

Jag kommer sannolikt att få dåligt samvete i alla fall. Är skapt sån.

Det här med ålder blir bara mer och mer konstigt ju äldre man blir. Siffror. För vad är 75... och 48... och 20... tre olika generationer, en massa siffror.

Inuti är vi ju ändå det där barnet som vill bli älskat av sina föräldrar, eller...???

Ännu en akt, i Föreställningen Livet. Efter paus.

Personlig blogg

Frivillig i Försvarsmakten:
Bilkårist. Fordonsförare som insatssoldat i Hemvärnet. Allmäninstruktör. Högvakt i frivilligpoolen under 2012.

Många kurser, många tankar.

En del lovord till det jag tycker är och har varit bra, kritik och en och annan känga till det som inte går in under kategorin bra.

Låt mig ta ordet VÄRDIGHET i min mun.
- Du får också gärna vara med och smaka.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *