Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Avslutningsceremoni för FMM Patrull 2019

Jesper Sundström

Avslutningsceremoni FMM Patrull 2019

Strax innan lunch på torsdagen genomfördes avslutningsceremonin för FMM Patrull till tonerna av både Hemvärnets musikkår Norrbotten och Jas39 Gripen.

Ett stort tack till alla tävlande för ert deltagande och tack till alla de funktionärer som möjliggjort detta fina arrangemang. Tack även till meteorologerna på F 21 som gjort ett strålande jobb med vädret under de här fantastiska dagarna.

Nu tar Skaraborgs regemente, P 4, över stafettpinnen och får förmånen att anordna FMM Patrull hösten 2020.

Foto: JesperSundström/Försvarsmakten

Personlig blogg

En blogg som rapporterar direkt från försvarsmaktsmästerskapen i patrulltävlan (FMM Patrull).
I år är det Göta ingenjörregemente som arrangerar mästerskapen och tävlingen går av stapeln i Eksjö.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *