På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

NORDEFCO

Nordic Defence Cooperation (NORDEFCO) som för FMLOPE del innebär bland annat:
NORDEFCO Advanced Distributed Learning (ADL) Forum of Experts med NORDEFCO ADL Conference
http://nordicadl.com #nordicadl

nordicadl2016

Det samnordiska seminariet för nätbaserat lärande, NORDEFCO ADL Conference, äger rum inom ramen för NORDEFCO. Värdskapet roterar mellan Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Konferensen riktar sig i första hand till personal som arbetar med eller har intresse av nätbaserat lärande i Försvarsmakten. Genom en serie föreläsningar och workshops ger NORDEFCO ADL Conference inspiration till fortsatt utveckling och användning av nätbaserat lärande. Konferensen utgör även en unik arena för att utbyta erfarenheter och idéer med kollegor från de nordiska länderna.

Respektive förband, skola och centrum står själva för samtliga kostnader. Aktuell finns på http://www.nordicadl.com/ Anmälan om deltagande sker via hemsidan http://www.nordicadl.com/ samt via mejl till info-fmlope@mil.se där ni anger namn, organisationstillhörighet,mejladress samt mobiltelefonnummer.

Vid frågor kontakta:
Tohmas Ax på telefon 070-859 49 01, e-post tohmas.ax@mil.se alternativt
Niclas Ljung på telefon 070-675 24 18, e-post niclas.ljung@mil.se

Alla inlägg om Nordic ADL Conference
http://blogg.forsvarsmakten.se/?s=nordicadl