Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Ny bok – Nätbaserat lärande – en vägledning

fmlope

Hur kan nätet användas för att stödja vuxnas lärande? Hur kan man med olika nätbaserade tekniker och metoder kan skapa mer flexibla former för lärande? Vi hoppas kunna stödja Försvarsmaktens personal i dessa frågor med denna, en andra reviderad version, av Nätbaserat lärande – en vägledning. Den finns, helt fritt att använda, på vår Bokhylla

Den här boken handlar om hur nätet kan användas för att stödja vuxnas lärande och hur man med olika nätbaserade tekniker och metoder kan skapa mer flexibla former för lärande. Den är skriven för Försvarsmaktens anställda och riktar sig framför allt till lärare och instruktörer som på skolor, på centrum och i förband utbildar elever (officerare, soldater, sjömän och rekryter).
Förhoppningen är att Nätbaserat lärande – en vägled
ning kan vara ett stöd för lärare och instruktörer och skapa en pedagogisk medvetenhet om möjligheter och utmaningar med att utforma läraktiviteter på nätet.

I inledningen av boken finns en längre beskrivning av bokens innehåll kapitelvis. Boken är en andra reviderad version av ”Nätbaserat lärande i Försvarsmakten” med den nya titeln ”Nätbaserat lärande – en vägledning

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *