Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ny bok – Nätbaserat lärande – en vägledning

fmlope

Hur kan nätet användas för att stödja vuxnas lärande? Hur kan man med olika nätbaserade tekniker och metoder kan skapa mer flexibla former för lärande? Vi hoppas kunna stödja Försvarsmaktens personal i dessa frågor med denna, en andra reviderad version, av Nätbaserat lärande – en vägledning. Den finns, helt fritt att använda, på vår Bokhylla

Den här boken handlar om hur nätet kan användas för att stödja vuxnas lärande och hur man med olika nätbaserade tekniker och metoder kan skapa mer flexibla former för lärande. Den är skriven för Försvarsmaktens anställda och riktar sig framför allt till lärare och instruktörer som på skolor, på centrum och i förband utbildar elever (officerare, soldater, sjömän och rekryter).
Förhoppningen är att Nätbaserat lärande – en vägled
ning kan vara ett stöd för lärare och instruktörer och skapa en pedagogisk medvetenhet om möjligheter och utmaningar med att utforma läraktiviteter på nätet.

I inledningen av boken finns en längre beskrivning av bokens innehåll kapitelvis. Boken är en andra reviderad version av ”Nätbaserat lärande i Försvarsmakten” med den nya titeln ”Nätbaserat lärande – en vägledning

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *