Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

NORDEFCO ADL Conference 2020 STÄLLS IN

fmlope

NORDEFCO ADL programkommitté meddelar idag att konferensen i Sverige tyvärr måste ställas in.

It is with deep regret that we inform you of the cancellation of the NORDEFCO ADL Annual Conference in Halmstad, Sweden. Over the past few weeks, the program committee have been monitoring worldwide developments related to COVID-19. With many countries and regions recommending self-quarantine and many institutions strongly advising staff, faculty and students to restrict travel, we know it is no longer practical nor ethical to continue with our annual conference.

Due to the uncertainty concerning the development of the COVID-19 pandemic the program committee has decided not to postpone the conference to later this year. The next NORDEFCO ADL Conference will be hosted by Finland 27-29 April 2021 and you are more than welcome to submit an abstract and to attend next year’s conference.

The NORDEFCO ADL Program Committee

https://nordicadl.com/news/nordefco-adl-conference-2020-cancellation

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *