Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Handledarkurs även 2020!

fmlope

Det gläder oss att vi kan meddela att vi genomför kursen Handledare Utbildningsmetodik även år 2020. Beslutet togs vid förmiddagens telefonmöte med hela kursledningen. Inbjudan med detaljer kommer att presenteras vid ämnesmöte ledarskap och pedagogik vecka 10, 2020. Kursen planeras att genomföras under hösten 2020 med början vecka 36 och examination vecka 50.

Magnus Möller, FMLOPE

Magnus Möller, FMLOPE

Kursen är under ständig omformning. Upplevelser och erfarenheter från årets kurs presenterades och diskuterades. Styrkor, svagheter, utvecklingsmöjligheter och hinder identifierades. Behovet av kursen var kursledningen helt eniga om. Erfarenheter visar att deltagarmixen med olika organisatoriska tillhörigheter och erfarenheter ger olika perspektiv vilket är en styrka. I tider av totalförsvarstillväxt diskuterades även om fler myndigheter skulle kunna identifieras och kontaktas för att undersöka möjligheter till ökad samverkan.

Glädjande besked så i slutet av året, vi ser fram emot 2020!

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *