Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Nätverksmötet gör vågen!

fmlope

Ett av de mest uppskattade inslagen var besöket på Kinnarps! Vi vill tacka alla som deltog och bidrog till det lyckade nätverksmötet – Utveckla lärmiljö!

Efterhand som underlag från de föredragande så lägger vi upp det i vårt inspirationsforum på FM lärplattform, itslearning. De som anmält behov av användarkonton – det är på gång!

Anders Larsson, konceptansvarig för Next Education Kinnarps och Marie Meigård, nätverksansvarig FMLOPE

Vi tycker det är extra spännande att kunna berätta att vi genom nätverket får möjlighet att påverka inför kommande upphandling av möbler när det gäller utbildningsmiljöer. Det handlar om att beskriva de behov och krav vi har på möbler som ska finnas i våra lärmiljöer. När uppgiften är klar och tydlig så skicka vi ut den i nätverket!

Wilas Wihlstrand, nöjd deltagare från MHS H.

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *