Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Reglemente Utbildning 2019 fastställt

fmlope

Äntligen! Reglemente Utbildning 2019 fastställt och gäller från 1 december 2019.
Vi på FMLOPE har varit delaktiga i revideringsarbetet och gläds särskilt åt de skrivningar som stödjer pedagogisk utveckling, moderna pedagogiska metoder och ökad tydlighet i organisationen. IKT-pedagog (motsv) är ett exempel. Vi hoppas att detta reglemente ytterligare ska bidra till att Försvarsmakten ger sig själv större möjligheter att bättre möta personalförsörjnings- och därmed utbildningsutmaningen. Tack alla som bidragit! Länk till Reglemente Utbildning 2019

 

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *