Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Hemvärnet, frivilligorganisationerna, ja ALL personal i Försvarsmakten är välkomna att använda itslearning – Försvarsmaktens lärplattform

fmlope

ALL personal i Försvarsmakten är välkommen till Försvarsmaktens Lärplattform, itslearning. Det omfattar även Hemvärnet och frivilligorganisationerna.
För tillgång till plattformen krävs att man läggs in som användare. Det sker via Försvarsmaktens intranät Emilia. Personal som inte har tillgång till  intranätet anmäler behov till utbildningsansvarige i respektive organisatoriska del. För att underlätta för den som har tillgång till intranätet att hitta rätt plats går att hänvisa till Jobbstod/Utbildning/natbaseratlarandeifm/
Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *