Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Aktivt lärande vid GU – Val av metod

fmlope

– Har vi lärt ut fel? Skratten från gruppen när de upptäcker att en detalj blev fel. Bilderna i boken Soldaten i fält (SoldF) diskuteras. Stämningen är god vid instruktörsutbildningen inför rekryternas Militära Grundutbildning på Sjöstridsskolan (SSS).

SoldF är ett soldatreglemente som bland annat riktar sig till instruktörer som kan använda den som ett hjälpmedel vid den grundläggande soldatutbildningen. Utbildningsmoment som ska genomföras under den militära grundutbildningen fungerar under SSS instruktörsutbildning som verktyg för att tränas som instruktör, samtidigt fräscha upp kunskaperna och för att reflektera över val av metod.
https://www.forsvarsmakten.se/siteassets/4-om-myndigheten/dokumentfiler/publikationer/soldf.pdf 

Förflyttningssätt visas.

Planering inför övningsmoment.

 

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *