Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

#lopepodden – Hur gick det? Fem minuter sammanfattning

fmlope

Trettonde avsnittet. Mats Sander sammanfattar tolv avsnitt av poddande på FMLOPE. Varför vi startade. Vem som gjorde det. Hur och med vilka. Här kommer våra erfarenheter. För att inspireras eller förfäras.

Mats Sander

Välkommen till FMLOPE podd. Vi har poddat några veckor med början i somras. Innehållet har bestått av FMLOPE verksamhet. Vad vi gör, var vi gör det, vilka som gör det, hur och framförallt, varför.
Du hittar alla våra poddavsnitt här https://blogg.forsvarsmakten.se/fmlope/lopepodden/

https://fmlope.se/pods/S01E13.mp3

 

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *