Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Handledare utbildningsmetodik – kursstart hösten 2019

fmlope

Vid den här tiden varje år hittills har inbjudan till utbildningen handledare Utbildningsmetodik sänts ut. Vi anpassar oss efter den ökade övningsverksamheten i Försvarsmakten, som till stora delar genomförs under våren, och flyttar utbildningen till höstterminen 2019. Inbjudan kommer under våren 2019.

Vill du veta varför det blir som det blir när vi gör som vi gör? Då är kursen Handledare utbildningsmetodik rätt för dig. Den vänder sig till dig som ska ha ett ansvar att lokalt handleda kollegor i deras utveckling som instruktörer eller leda lokala utbildningar av blivande instruktörer. Den vänder sig också till dig som ska bli, eller redan är, lärare i utbildningsmetodik vid skola eller centrum.

Handledare Utbildningsmetodik är en kurs som genomförs av FMLOPE tillsammans med Polisen. Här finner du mål och syfte samt länkar till tidigare inlägg som beskriver delar av tidigare kurser. https://blogg.forsvarsmakten.se/fmlope/handledare-utbildningsmetodik/
Kursen är även öppen för Hemvärnet och frivilligorganisationerna, Polisen och i vissa fall andra myndigheter. Bland annat har Kustbevakning, Tull och räddningstjänsten haft kursdeltagare.

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *