Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Vill du veta varför det blir som det blir när vi gör som vi gör?

fmlope

Då är kursen Handledare utbildningsmetodik rätt för dig. Den vänder sig till dig som ska ha ett ansvar att lokalt handleda kollegor i deras utveckling som instruktörer eller leda lokala utbildningar av blivande instruktörer. Den vänder sig också till dig som ska bli, eller redan är, lärare i utbildningsmetodik vid skola eller centrum.

Vid den här tiden varje år hittills har inbjudan till utbildningen sänts ut. Vi anpassar oss efter den ökade övningsverksamheten i Försvarsmakten, som till stora delar genomförs under våren, och flyttar utbildningen till höstterminen 2019. Inbjudan kommer under våren 2019.

Handledare Utbildningsmetodik är en kurs som genomförs av FMLOPE tillsammans med Polisen. Här finner du mål och syfte samt länkar till tidigare inlägg som beskriver delar av tidigare kurser. https://blogg.forsvarsmakten.se/fmlope/handledare-utbildningsmetodik/
Kursen är även öppen för Hemvärnet och frivilligorganisationerna, Polisen och i vissa fall andra myndigheter. Bland annat har Kustbevakning, Tull och räddningstjänsten haft kursdeltagare.

 

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *