Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

#lopepodden – fredagar klockan 1515 – Ämnesföreträdare ledarskap och pedagogik

fmlope

Tolfte avsnittet. Thomas Grevholm om vårt andra verksamhetsfält – utveckling av ledarskap och pedagogik. Bland annat genom vårt ämnesföreträdarskap med ämnesnätverk ledarskap och pedagogik i hela Försvarsmakten. Varför nätverk och vilka effekter har det? Värdegrund, lever vi som vi lär? Om #metoo. Vilka verktyg har vi bidragit med i utbildningen av krigsförband? Om Strimma C, Mental träning och del av gruppbefälsutbildningen. Publikationer. Externa relationer, SKANFORUM och en rad annat som ”cliff-hangers”.

Thomas Grevholm

Välkommen till FMLOPE podd. Vi kommer att podda under några veckor i sommar och tidig höst. Innehållet kommer att vara FMLOPE verksamhet. Vad vi gör, var vi gör det, vilka som gör det, hur och framförallt, varför.
Lyssna på #lopepodden fredagar klockan 1515!

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *