Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

#lopepodden – fredagar klockan 1515

fmlope

Välkommen till vår första poddsändning. Vi kommer att podda under några veckor i sommar och tidig höst. Innehållet kommer att vara FMLOPE verksamhet. Vad vi gör, var vi gör det, vilka som gör det, hur och framförallt, varför. Uppdraget är att sända på fredagar vid tre-tiden. Så lyssna på #lopepodden fredagar klockan 1515!

Magnus Gudmundsson

Magnus Gudmundsson

Vårt första avsnitt handlar om varför vi poddar och hur vi valt att göra det. Mats Sander och Magnus Gudmundsson.

Lyssna, tyck till och berätta  vad du tycker!

https://fmlope.se/pods/S1EP1.mp3

Den första erfarenheten vi gjorde var att publicera fel avsnitt, helt oredigerat, vid fel tidpunkt så det valde vi att ta bort.

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *