Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Julian Stodd – Keynote speaker NORDEFCO ADL Conference 2018

fmlope

Author of The Social Leadership Handbook and Exploring the World of Social Learning. Leading the Social Age movement. Working on writing and research around Dynamic Change and the Landscape of Trust. Julian Stodd is a writer, artist, consultant, and explore.

Genom en serie föreläsningar och workshops ger konferensen inspiration till fortsatt utveckling och användning av nätbaserat lärande. Den utgör även en unik arena för att utbyta erfarenheter och idéer med kollegor från de nordiska länderna. Konferensen riktar sig i första hand till personal som arbetar med eller har intresse av nätbaserat lärande i Försvarsmakten.

Läs mer om Julian Stodd www.julianstodd.wordpress.com

Sista anmälan till konferensen är 31 mars 2018 https://nordicadl.com/archive/adl-conference/attendees/registration/

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *