Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Joakim Jardenberg – Keynote speaker – NORDEFCO ADL Conference 2018

fmlope

Head of Internet. Det var Joakim Jardenberg engelska titel då han var Internetchef i Helsingborgs stad under två år. Vi får möjligheten att lyssna till en inspirerande och engagerande talare som brinner för att få människor att omfamna teknikens möjligheter. Ett av hans många pågående uppdrag är att vara utvecklingsledare på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”.

CC BY Kristofer Samuelsson

CC BY Kristofer Samuelsson 

Genom en serie föreläsningar och workshops ger NORDEFCO ADL Conference inspiration till fortsatt utveckling och användning av nätbaserat lärande. Den utgör även en unik arena för att utbyta erfarenheter och idéer med kollegor från de nordiska länderna. Konferensen riktar sig i första hand till personal som arbetar med eller har intresse av nätbaserat lärande i Försvarsmakten.

Läs mer om Joakim Jardenberg https://jardenberg.se

Senaste anmälan till konferensen är 31 mars 2018. https://nordicadl.com/archive/adl-conference/attendees/registration/ 

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *