Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Internationellt pris till FMLOPE – Best e-Learning Solution Award

fmlope

FMLOPE bidrag till 2017 e-Learning Showcase vid NATO e-Learning Forum i Virginia Beach, USA, utsågs till det bästa och fick priset, Best e-Learning Solution Award.

Niclas Ljung, FMLOPE, Paul Thurkettle, E-Learning Program Manager, NATO och Tohmas Ax, FMLOPE

Niclas Ljung, FMLOPE, Paul Thurkettle, E-Learning Program Manager, NATO och Tohmas Ax, FMLOPE.

Deltagarna i NORDIC ADL Forum of Experts tillbringade några dagar tillsammans med ett 80-tal deltagare från nationer, universitet, NATO och försvarsindustri vid NATO e-Learning Forum i Virginia Beach i USA. En av forumets frågeställningar var hur man kan optimera lärandet genom att använda nätbaserade metoder och nätbaserat lärande.

Stefan Borén, chef för FMLOPE, grattis till priset för bästa e-Learning solution! Hur känns det?
Det känns fantastiskt roligt! Vi kände oss såklart väldigt stolta över vad som var producerats redan innan tävling, men därifrån till att i denna internationella konkurrens till slut stå som nr 1, kändes stort!

Hur påverkar det ditt och FMLOPE fortsatta arbete inom e-Learning?
Det ger oss ett otroligt välbehövligt erkännande för långt och träget arbete, ett arbete som tyvärr ganska ofta sker i en onödigt stark motvind. Våra dedikerade medarbetare, våra förband som satsat på att ställa om och modernisera sin pedagogik, samt vårt producentbolag är värda all uppskattning för att man fortsätter kämpa på och dessutom värnar en mycket hög kvalitet.

Vad innebär priset för FMLOPE och Försvarsmakten?
Det betyder att vårt arbete står sig väldigt väl i konkurrensen och att Försvarsmaktens målsättning redan från 2005 att bli världsledande bland försvarsmakter, när det gäller att ta digitaliseringens möjligheter till hjälp för att höja kvaliteten och öka kostnadseffektiviteten i sina utbildningar, visar resultat.

I denna artikel har vi valt att använda det engelska uttrycket e-Learning då det är namnet på priset. De uttryck vi valt att använda i Försvarsmakten är nätbaserade metoder och nätbaserat lärande.

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *