Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Värdefullt erfarenhetsutbyte MSB – FMLOPE

fmlope

Jag är väldigt glad att välkomna Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) till oss för utbyte av erfarenheter inom vårt arbetsområde. Vi har många beröringspunkter, säger Stefan Borén som är chef för FMLOPE.

Per Hulling och Stefan Borén

Per Hulling och Stefan Borén

Per Hulling ledde delegationen på nio personer från MSB verksamhetsplatser i Karlstad och Sandö. Per arbetar med utbildningssamordning, utvecklingsfrågor och kursutveckling. Hans medarbetare arbetar bla med utveckling av webbaserad utbildning, utveckling av utbildning för kommunal räddningstjänst, utveckling av IT-infrastruktur, produktion av webbaserade kurser och pedagogiskt stöd.

Tohmas Ax, Niclas Ljung och Magnus Gudmundsson representerade FMLOPE.

Under mötet gjordes ömsesidiga presentationer med frågor och diskussioner. Ett värdefullt möte som vi har stor glädje av och vi ser fram emot att utveckla en fortsatt dialog.

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

1 kommentar

  • Dalkarln 8 september 2017 22:28

    Vore smutt med några gemensamma öppna kurser via FM Itslearning. Finns nog en hel del mtrl hos MSB som flera förband skulle kunna dra nytta av att kunna fördjupa sig i. Allt från organisationsstrukturer till Handhavande Motorbrandspruta...

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *