Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Pusslet är lagt

fmlope

Omorganisation – glädje för många, svårt för många!

Försvarsmakten är under omställning och går in i en ny organisation från årsskiftet. I torsdags fick huvuddelen av Försvarsmaktens personal besked om sin placering i den nya organisationen. Många fick positiva besked men många fick också besvärliga besked vilket känns jobbigt. Alla medarbetare har inte erbjudits en plats i den nya organisationen och några erbjuds arbete på annan ort än den nuvarande. Jag hoppas att det i slutänden blir en godtagbar lösning för alla.

För FMLOPE del konstaterar jag att vi får behålla samtliga medarbetare och även får ett tillskott. De spontana reaktionerna jag fått från mina medarbetare på enheten är positiva. Nu ska vi satsa på att alla på FMLOPE i Halmstad ska ha sin arbetsplats i samma byggnad före årsskiftet. Grunden för framtidsfokus är nu lagd.

/Peo

Personlig blogg

Krigsförbandens verklighet är utgångspunkten för FMLOPE – enheten som leder Försvarsmaktens utveckling av ledande och lärande (ledarskap och pedagogik).

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *