Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Flygvapenfrivilliga – En frivillig försvarsorganisation

FVI Sekreterare

 

 Logga fvrf

Flygvapenfrivilliga, FVRF, är en modern och kvalificerad frivillig försvarsorganisation, som rekryterar och utbildar ungdomar, vuxna och instruktörer för befattningar inom Försvarsmakten.

FVRF har omkring 4000 medlemmar varav 30 % är kvinnor. Organisationen verkar över hela landet och är organiserad i fem Flygvapenregioner och ett specialförbund. Man utbildar omkring 1500 ungdomar per år i nära samverkan med Flygvapnet. Organisationen är också en del av den internationella beredskapen med aktiva medlemmar i utlandsstyrkor. Flygvapenfrivilliga är huvudman för Flygbastjänst och Instruktörstjänst inom de frivilliga försvarsorganisationerna.

Vill du bli medlem eller veta mer om Flygvapenfrivilliga?

Gå in på FVRF hemsida www.fvrf.se

 

Flygbastjänst Foto: FBB

Flygbastjänst
Foto: FBB

Instruktörstjänst Foto: FVRF

 

 

 

 

 

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Chefer i flygvapnet kommenterar och lyfter frågor och idéer för diskussion. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

1 kommentar

  • Soldaten 13 maj 2013 19:59

    Hej, hur är det:

    Kan man gå med i ett Hvunderrättelsekompani efter två veckors GU-F och två veckors GK Hvund utb hos er? Finns en två veckors FK Hvund utb man kan göra sen också.

    Mvh

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *