Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Unika bilder som aldrig tidigare visats

Combat Camera

Peter Krönvik deltog 2009 i den marina insatsen Operation Atalanta, utanför Somalias kust. Insatsen syftade till att att förhindra piratverksamhet och skydda World Food Programs mattransporter.

Peter var på rätt plats vid rätt tillfälle med fartyget HMS Malmö. Ombord fanns även Combat Camera-specialisten Mats, som filmade den händelse som är historisk för den Svenska marinen.

Filmen är en del i dokumentärserien Veteranporträttet som skildrar Svenska utlandsveteraner.

Producerat av: Alexander Gustavsson/Combat Camera

Arkivbilder: Mats Nyström Combat Camera

Personlig blogg

Det här är Combat Cameras fotoblogg, bilderna är från soldatens dammiga vardag till välputsade högtid, från den dramatiska händelsen till ett dråpligt ögonblick. Förbandet Combat Camera dokumenterar Försvarsmaktens verksamhet genom film- och stillbildsfotografering, i Sverige och utomlands, med alla vapenslag, från utbildning till väpnad strid.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *