Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Några snabba skott från ME05

Combat Camera

Innan ME05 reste in i insatsområdet utanför Somalia, genomfördes en slutövning och en validering av förbandet i Souda Bay på Kreta.

Vy från Souda Bay, Kreta

 

Nederländsk bordningsstyrka i väntan på framåt.

 

Svenska bordningsstyrkan förbereder sig infor slutövning.

 

Nederländs helikopter understodjer den Svenska bordningsstyrka som embarkerar fran stridbåten i aktern på målfartyget.

 

Svensk stridsbat utanför Kreta

 

Soldater och officerare sparkar boll i torrdockan pa HNLMS Rotterdam.

 

 

Foto: Alexander Gustavsson/Combat Camera/Försvarsmakten

Personlig blogg

Det här är Combat Cameras fotoblogg, bilderna är från soldatens dammiga vardag till välputsade högtid, från den dramatiska händelsen till ett dråpligt ögonblick. Förbandet Combat Camera dokumenterar Försvarsmaktens verksamhet genom film- och stillbildsfotografering, i Sverige och utomlands, med alla vapenslag, från utbildning till väpnad strid.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *