Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Ny vecka

Vi är tillbaka och vi överlevde! Jag tänkte att jag väntar med att skriva vad vi gjorde ute i skogen förra veckan tills jag fått lite bilder från övningsledarna, är så mycket roligare att skriva då när jag kan visa också vad vi gjort. Denna måndag kom vi annars tillbaka till flygskolan, dock utan någon flygning på förmiddagen, numera är vattnet så kallt att vi kommer börja flyga i isolerdräkt, däremot har vi inte fått våra ännu så vi måste vänta på att dessa kommer innan vi kan fortsätta flyga fullt ut.

Så nu blir det nog ganska teoritungt framöver. Vi har massa manualer att gå igenom, men även de tre sista ämnena av PPL-teorin kvar att tenta av. Så jag tänkte faktiskt läsa lite nu innan jag går och lägger mig.