Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Länge sen

attblitransportpilot

Hej igen. Det var ett tag sedan jag skrev här, och det är helt enkelt för att vi inte har flugit något sen sist. Flygplanen har så småningom börjat komma tillbaka nu ut på plattan, så jag hoppas fortfarande på att komma upp i luften igen så snart som möjligt, förhoppningsvis nästa vecka. Såklart är det segt när det blir såna här avbrott i utbildningen, men samtidigt finns det inte så mycket att göra åt det för vår del, mer än att vänta.

Får återkomma när jag har kommit upp i luften igen. Sen börjar det närma sig för oss som går transport att snart lämna Linköping för nästa del. Men mer om det sen!

Personlig blogg

Här kan du läsa om min tid som officersaspirant på militärhögskolan Karlberg samt vägen till transportpilot i försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.