Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Plugg och inställt flyg

attblitransportpilot

Idag blev det ingen flygning för vår del eftersom det blåser för mycket i området. Tråkigt men vi har haft tur hittills och kunnat flyga alla pass än så länge! Så jag tror vi har flygit ca 11 pass hittills, börjar helt enkelt komma in i flygningen och bli lite varma i kläderna iallafall. Idag har vi också första PPL-proven, vi var ju för ett par veckor sen i Ljungbyhed och hade teori och nu är det dags att tenta av dom. Så förmiddagen har gått åt till att plugga inför det, men jag är ju ett fan av att baka så slängde ihop en tigerkaka också. Ibland går det enklare att plugga då!

 

Personlig blogg

Här kan du läsa om min tid som officersaspirant på militärhögskolan Karlberg samt vägen till transportpilot i försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.