Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Plugg och inställt flyg

attblitransportpilot

Idag blev det ingen flygning för vår del eftersom det blåser för mycket i området. Tråkigt men vi har haft tur hittills och kunnat flyga alla pass än så länge! Så jag tror vi har flygit ca 11 pass hittills, börjar helt enkelt komma in i flygningen och bli lite varma i kläderna iallafall. Idag har vi också första PPL-proven, vi var ju för ett par veckor sen i Ljungbyhed och hade teori och nu är det dags att tenta av dom. Så förmiddagen har gått åt till att plugga inför det, men jag är ju ett fan av att baka så slängde ihop en tigerkaka också. Ibland går det enklare att plugga då!

 

Personlig blogg

Här kan du läsa om min tid som officersaspirant på militärhögskolan Karlberg samt vägen till transportpilot i försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.