Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Hemstudier

attblitransportpilot

Just nu lever vi och andas hemstudier. Det är rätt skönt! Just nu har vi en kortare inlämningsuppgift varje vecka med svar på ett par artiklar vi ska läsa, och sen en större inlämningsuppgift till slutet av kursen. Ganska likt upplägg som de flesta kurser här på FHS. Jag har tagit det ganska lugnt denna kurs nu vilket har varit otroligt skönt. Försöker ladda upp lite inför kommande C-uppsatsen som närmar sig... Det är skönt att precis ha skrivit en B-uppsats eftersom vi är kvar lite i tankarna från den kursen, men samtidigt är jag ganska trött på mina egna tankar och resonemang kring uppsatsskrivande, men det är bara göra.

Nu ska jag göra klart veckans inlämningsuppgift. Som sagt, väldigt skönt o vara hemma, men också väldigt lätt att bli distraherad också.

Förresten, 167 dagar kvar! :D

Personlig blogg

Här kan du läsa om min tid som officersaspirant på militärhögskolan Karlberg samt vägen till transportpilot i försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.