Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ledarskap, stress

attblitransportpilot

Vi är i sluttampen på vår andra ledarskapskurs som för det mesta har fokuserat på utvecklande ledarskap och ledarskap under stress. I veckan hade vi därför praktiska moment där vi skulle ta oss igenom vissa okända moment och hantera de stressorer vi upplevde efter stresshanteringsförmågor som vi studerat i litteraturen.

Det är verkligen det här som det roliga med Karlberg och officersutbildningen. Ena stunden sitter vi i en samlingssal och har föreläsning för att nästa dag vara ute och genomföra praktiska moment kopplade till utbildningen. Det passar mig alldeles utmärkt då jag gärna har en varierande vardag.

Bilderna är lånade från Karbergs facebooksida. Här ser ni när vi genomför ett klaustrofobitest, genom att i utrustningen som ni ser på bilderna ta oss igenom en ”labyrint” i totalt mörker. Det gick både upp och ner, var större och mindre utrymmen där du ibland behövde ta av luftpaketen för att komma igenom.

 

Nu återstår bara att skriva en essä kring ämnet innan vi efter påsk påbörjar nästa kurs.

Personlig blogg

Här kan du läsa om min tid som officersaspirant på militärhögskolan Karlberg samt vägen till transportpilot i försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.