Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

H M Konungens besök vid NNSC

Armébloggen

I samband med H M Konungens statsbesök i Sydkorea besökte kungaparet den demilitariserade zonen (DMZ) och Neutral Nations Supervisory Commission (NNSC).  Vid besöket deltog också statsrådet Maria Larsson och Sveriges ambassadör i Sydkorea samt Sydkoreas ambassadör i Sverige.

Besökarna orienterades om läget i DMZ, de senaste årens sammanstötningar mellan Nord- och Sydkorea i Västerhavet samt den verksamhet som bedrivs av de två kommissioner, vilka sedan 1953 övervakar vapenstilleståndet,  Military Armistice Commission och NNSC.

Överste Mikael Johnsson
Stf delegationschef, Sveriges delegation till NNSC

Officiell blogg

Armébloggen är ett forum för dig som är intresserad av armén och markstridsfrågor. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *