Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Våra mongoliska vänner

afghanistanstyrkan

På Camp Marmal tjänstgör såklart inte bara tyskar och svenskar utan även andra nationer. De militära bidragen är cirka 20 olika nationer men det finns även civila kontraktörer på campen, från ukrainare till keneyaner. Bland de militära bidragen är Tyskland störst men ett land som vi i Sverige inte tänker på så ofta som bidrar med över hundra soldater på Camp Marmal är Mongoliet. Tidigare i veckan var Richard inbjuden till mongolernas change of command där den gamla kontingenten lämnar över ansvaret till den nya kontingenten. Mongolerna är främst ansvariga för säkerheten på campen.

 

 

Adam
Public Affairs Officer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *