Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Julafton i MeS

afghanistanstyrkan

En liten skara tappra kvarvarande svenskar i Mazar-e Sharif samlades på Svenska NSE för att fira jul ihop och utspisa ett något bantat men utsökt svenskt julbord. Efter smärre förseningar så började Disneys julafton klockan 17:30 Afghansk tid med lite glögg, lussekatter och pepparkakor. Vid klockan 19:00 slog vi oss till bords för att äta julbord och efter julbordet var det paketutdelning trotts att vi inte önskade oss några paket så hittade jultomten förbi Camp Marmal.

Återigen så hoppas vi att våra anhöriga hade en bra jul hemma trots vår frånvaro.

Adam
Public Affairs Officer

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *