Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

God Jul önskar FS 40

afghanistanstyrkan

Julen har länge stått för dörren. Idag har den tagit klivet in. Vi kan alla känna den speciella värme som bara en julafton kan sprida.

Vi kan skatta oss lyckliga att vi har förmånen att få leva och bo i vårt fantastiska Sverige men denna jul firar vi inte hemma. Några har självklart förmånen att få vara hemma på ledighet och fira jul med nära och kära men större delen av FS 40 är fortfarande på plats i insatsområdet och tjänstgör i sina respektive staber.

Vi hoppas att ni, alla anhöriga, vänner, kollegor och övriga invånare i avlånga landet Sverige får en fin och lugn jul med god mat och många julklappar trots vår frånvaro. Vi har med er i våra tankar och vi vet att vi är med i era tankar.

Vi skänker även en särskild tanke och julhälsning till våra svenska soldater som är stationerade i Kabul som tyvärr inte har möjlighet att fira jul med oss övriga svenskar i Mazar-e-Shariff.

Med detta sagt så vill vi ur FS 40 önska alla en GOD JUL och en särskild tanke till er veteraner.

Vi påminner om vår insamling till Sveriges Veteranförbund.
Tryck här för att komma till insamlingen.

 

Adam
Public Affairs Officer

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

2 kommentarer

 • Catarina 24 december 2020 19:20

  God Jul till er ALLA önskar vi här från Sverige! Hoppas ni får ett julfirande med god mat & ev att Tomten har hittat ner till er!
  Var rädda om varandra och ta hand om ER, ni finns alltid med oss.

  En mamma bland alla mammor

 • Michael 25 december 2020 04:03

  Hej

  Tack för att ni försvarar oss svenskar nu när det känns så oroligt.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *