Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

En afton med frasiga våfflor, sill och midsommarstång

afghanistanstyrkan

Termometern visar 38.8 °C och det är nog för de flesta av oss första gången som vi får uppleva en sådan varm midsommarafton. Myggfri är den dock inte. Just den här helgen saknar vi er där hemma lite extra mycket. För det som betyder något i slutändan är inte vilket väder det är utan att få fira dagen med nära och kära.

Under dagen har vi serverat nygräddade våfflor med sylt och grädde i Villa Villekulla. Dessa frasigheter fick inbjudna gäster från andra nationer chansen att smaka. Under kvällen bjöds det på traditionsenlig midsommarmat i form av bland annat sill, färskpotatis, kavringsnittar, tunnbröd och Västerbottenspaj. Kvällen avslutades med ljuva stämmor av typiska sommarklassiker. Vi äro musikanter, midsommarstång och sill gjorde att denna afton blev en minnesvärd dag i goda vänners lag.

 

FS 39

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *