Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

FS 39 på plats i Afghanistan

afghanistanstyrkan

 

En resa som började i minusgrader och skrapande av bilrutor, avslutades dryga dygnet senare med välkomnande i 30 gradigt solsken i Afghanistan.
Kontrasten mellan karantän i snötäckt Norrland och vårvärmen i insatsområdet är extra stor i år.

Efter frukost och information om läget på plats håller nu förbandet på att installera sig i sina respektive boende. Under dagen kommer de att börja med inregistreringen, få sina id-kort, säkerhetsgenomgång samt rundvisning på området.
Den närmsta tiden därefter kommer att blandas mellan enskilda förberedelser för att komma på plats, samt att lära sig grunderna för respektive befattning.
FS38 hälsar dem alla välkomna och ser fram mot att avsluta deras sista förberedelser före de själva övertar rodret för SWECON.

CO FS 38, Magnus
Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *