Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Till minne av…

afghanistanstyrkan

Igår kväll samlades FS 38 för att hedra och minnas våra kollegor från FS 18 som stupade under sin tjänstgöring i Afghanistan.

Johan, Gunnar och Sahab Muhammad fick betala det yttersta priset för sin insats och engagemang, för att Afghanistan skulle bli ett bättre land att leva i.

Det som hände för 10 år sedan går aldrig att göra ogjort, deras liv är oåterkalligt förlorade, men deras minne lever. Så länge vi minns dem lever deras liv och gärning inom och hos oss. Det är vår uppgift att minnas och hedra dem.

Våra tankar går i dag främst till deras familjer, vänner och andra som stod dem nära. Men också till alla andra som under sin tjänstgöring i Afghanistan eller på andra platser runt om i världen fått plikta med sina liv för deras insatser för världssamfundet och sina länder. Låt oss aldrig glömma dem.

 

Korpral Monique, FS38

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Detta är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten som modereras av anställda ur FS 40.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *